واکنش مقام ارشد انگلیسی به نفتکش توقیف شده-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

واکنش مقام ارشد انگلیسی به نفتکش توقیف شده

رئیس کمیته روابط خارجی مجلس عوام انگلیس اظهار داشته که باید با رایزنی با ایران تنش کنونی با این کشور را رفع کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۶ - ۲۹ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 20
کد خبر: ۱۶۹۰۶

به گزارش راهبرد معاصر ، رئیس کمیته روابط خارجی مجلس عوام انگلیس شنبه در گفت‌وگو با شبکه خبری «بی‌بی‌سی» اظهار داشت که هرگونه حمله نظامی برای آزادسازی نفتکش انگلیسی گزینه خوبی نخواهد بود.

 

بر اساس این گزارش، روابط عمومی نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روز گذشته در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: «عصر جمعه ۲۸ تیر یک فروند نفتکش انگلیسی با نام "Stena Impero" هنگام عبور از تنگه هرمز به علت رعایت نکردن قوانین و مقررات بین المللی دریایی بنا به درخواست سازمان بنادر و دریانوردی استان هرمزگان، توسط یگان شناوری منطقه یکم نیروی دریایی سپاه توقیف شد.»

 

به نوشته خبرگزاری «آسوشیتدپرس» «تام تاگندهت» رئیس کمیته خارجی مجلس عوام انگلیس در این زمینه اظهار داشت که استفاده از راه حل نظامی در این بحران رو به افزایش «به شدت غیر هوشمندانه» است، زیرا این نفتکش به بندری منتقل شده که از حفاظت نظامی خوبی برخوردار است.

وی در ادامه گفت: «در صورت انتقال این نفتکش به "بندر عباس" که پایگاه نظامی مهم ایران است، من فکر می‌کنم استفاده از گزینه‌های نظامی به شدت غیر هوشمندانه خواهد بود.»

 

دولت محلی جبل‌ طارق روز پنجشنبه 13 تیرماه اعلام کرد نیروی دریایی انگلیس نفتکش «گریس-1» که حامل نفت خام ایران به سوریه بود را توقیف کرد. لندن ادعا کرد که مقصد این نفتکش پالایشگاه «بانیاس» در سوریه بوده و به همین دلیل ناقض تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه سوریه بوده است.

این منطقه تحت حاکمیت انگلیس قرار دارد و نیروی دریایی انگلیس هم در توقیف نفتکش حامل نفت ایران مشارکت داشته است. دولت محلی جبل‌ طارق جمعه گذشته توقیف این نفتکش را به مدت یک ماه دیگر تمدید کرد.

 

به گزارش آسوشیتدپرس، تام تاگندهت در ادامه اظهارات خود گفت که اخراج سفیر ایران در لندن در واکنش به این مسئله نیز سودمند نیست، زیرا حفظ گفت‌وگو با ایران «مهم» است.

به نوشته این منبع خبری، دیگر مقام‌های سیاسی ارشد انگلیس نیز مخالفت خود را با استفاده از گزینه نظامی بیان داشته‌اند.

 

به دنبال توقیف یک فروند کشتی انگلیسی در تنگه هرمز، لندن به کشتی‌های خود هشدار داد که «فعلاً» از عبور از تنگه هرمز خودداری کنند.

منبع : فارس

ارسال نظر